Java Backend Developer pentru Appointfix

Fondată în 2011, Mobiversal este formată dintr-o echipă de oameni talentați cu abilități de business, tehnice, design și marketing. Pasiunea noastră este să construim aplicații mobile care să aibă un impact pozitiv în viața oamenilor. Pe lângă aplicațiile dezvoltate pentru clienți, am lansat și produse proprii care sunt vândute pe piața globală. 

Căutăm acum un Backend Developer pentru Appointfix. Este o oportunitate de a deveni parte dintr-o echipă/produs care ajută zeci de mii de prestatori de servicii/mici afaceri să își țină cu ușurință evidența programărilor cu clienții și să reducă numărul celor ce uită de programare. 

Ce ne-am dori noi de la tine:

Căutăm un developer Java cu aproximativ 2-3 ani experiență cu Spring si JPA/baze de date. Constituie un avantaj dacă ai mai lucrat cu REDIS, Cassandra, ActiveMQ, Websockets.

Câteva motive pentru care merită să te alături echipei Mobiversal:

– Vei fi parte dintr-o echipă de oameni prietenoși. În Mobiversal este o atmosferă în care colegii devin prieteni, unii ar spune chiar familie.

– Îți vei dezvolta abilitățile și îți vei construi o carieră. Un membru senior al echipei noastre te va ajuta să înveți lucruri noi și să crești.

– Vei ști întotdeauna ce se așteaptă de la tine și vei fi sprijinit(ă) să îți atingi obiectivele.

– Munca ta va avea un impact real în viața a zeci sau sute de mii de utilizatori ai aplicației și vei putea influența felul în care produsul e construit. 

– Te vei bucura de un pachet salarial atractiv și de un concediu care crește cu fiecare an petrecut împreună cu noi.  

– Vei avea șansa să devii partener cu noi (să deții acțiuni din unul din produsele noastre).

– Vei avea șansa (dacă dorești) să descoperi mai multe despre educația financiară și să deprinzi abilități antreprenoriale.

Dacă e de interes pentru tine, te rugăm trimite-ne un CV la adresa de email hr@mobiversal.com cu subiectul Backend Developer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *