Digital Marketer pentru Appointfix

Fondată în 2011, Mobiversal este formată dintr-o echipă de oameni talentați cu abilități de business, tehnice, design și marketing. Pasiunea noastră este să construim aplicații mobile care să aibă un impact pozitiv în viața oamenilor. Pe lângă aplicațiile dezvoltate pentru clienți, am lansat și produse proprii care sunt vândute pe piața globală. 

Căutăm acum un Digital Marketer pentru Appointfix. Este o oportunitate de a deveni parte dintr-o echipă/produs care ajută zeci de mii de prestatori de servicii/mici afaceri să își țină cu ușurință evidența programărilor cu clienții și să reducă numărul celor ce uită de programare. 

Avem in prezent in jur de 35,000 de utilizatori, marea majoritate fiind femei din industria beauty (haistylists, nail artists, makeup, lashes etc), apoi fitness trainers, dog groomers, si alte servicii. Tarile principale sunt US, UK, Canada.

Dacă îți plac provocările, avem nevoie de tine, pentru că ne-am propus să ajungem până la finalul anului 2020 la 100,000 de mici afaceri care folosesc aplicația.

Probabil te întrebi ce fel de marketer căutăm. Foarte pe scurt, căutăm pe cineva pe zona Creative Marketing (Content), Communications.

Ce vei face: 

– Creare de conținut (blog post-uri, imagini, video-uri și alte materiale) și promovarea pe diverse canale. Tot conținutul va fi în limba engleză.   

– PR – construirea de relații cu jurnaliști, website-uri, influenceri etc. și execuția de campanii pt creșterea brandului.

– Participarea la evenimente pentru a reprezenta Appointfix sau organizarea de evenimente pentru comunitatea pe care o targetăm.

Cerințe:  

Creativitate, abilități de comunicare, capacitate de a seta obiective și de a le urmări, cunoaștere a limbii engleze la nivel avansat.

Câteva motive pentru care merită să te alături echipei Mobiversal:

– Vei fi parte dintr-o echipă de oameni prietenoși. În Mobiversal este o atmosferă în care colegii devin prieteni, unii ar spune chiar familie.

– Îți vei dezvolta abilitățile și îți vei construi o carieră. Un membru senior al echipei noastre te va ajuta să înveți lucruri noi și să crești.

– Vei ști întotdeauna ce se așteaptă de la tine și vei fi sprijinit(ă) să îți atingi obiectivele.

– Munca ta va avea un impact real în viața a zeci sau sute de mii de utilizatori ai aplicației și vei putea influența felul în care produsul e construit. 

– Te vei bucura de un pachet salarial atractiv și de un concediu care crește cu fiecare an petrecut împreună cu noi.  

– Vei avea șansa să devii partener cu noi (să deții acțiuni din unul din produsele noastre).

– Vei avea șansa (dacă dorești) să descoperi mai multe despre educația financiară și să deprinzi abilități antreprenoriale.

Dacă e de interes pentru tine, te rugăm trimite-ne un CV la adresa de email hr@mobiversal.com cu subiectul Digital Marketer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *