Angajăm JavaScript Developer(s) pentru produsul Appointfix

Written by Flavius Saracut
Published on Jan 12, 2021
Read time 3 min
Category Uncategorized

Fondată în 2011, Mobiversal este formată dintr-o echipă de oameni talentați cu abilități de business, tehnice, design și marketing. Pasiunea noastră este să construim aplicații mobile care să aibă un impact pozitiv în viața oamenilor. Pe lângă aplicațiile dezvoltate pentru clienți, am lansat și produse proprii care sunt vândute pe piața globală. 

Căutăm acum 1-2 JavaScript Developers pentru Appointfix. Până în prezent, Appointfix a existat exclusiv ca aplicație mobilă, dar ne dorim să dezvoltăm și varianta web a aplicației pentru ca utilizatorii noștri să se poată bucura de ea și pe laptop/desktop. 

Este o oportunitate de a deveni parte dintr-o echipă care ajută zeci de mii de prestatori de servicii/mici afaceri să își țină cu ușurință evidența programărilor cu clienții și să reducă numărul celor ce uită de programare. Dacă nu ești familiar cu povestea Appointfix, te invităm să urmărești acest interviu din Ziarul Financiar: https://www.zf.ro/zf-it-generation/zf-it-generation-flavius-saracut-cofondator-si-director-de-produs-19521522

Ce ne-am dori noi de la tine:

  • Minim 5 ani experiență în programare din care 3 ani cu React (sau Angular), Javascript, HTML5, CSS 3
  • Cunoașterea protocolului HTTP
  • Experiență în realizarea și folosirea API-urilor REST
  • Experiență cu următoarele tehnologii constituie un avantaj: Responsive Design, Bootstrap, OOP

Câteva motive pentru care merită să te alături echipei Mobiversal:

– Vei fi parte dintr-o echipă de oameni prietenoși. În Mobiversal este o atmosferă în care colegii devin prieteni, unii ar spune chiar “familie”.

– Îți vei dezvolta abilitățile și îți vei construi o carieră. Un membru senior al echipei noastre te va ajuta să înveți lucruri noi și să crești.

– Vei ști întotdeauna ce se așteaptă de la tine și vei fi sprijinit(ă) să îți atingi obiectivele.

– Munca ta va avea un impact real în viața a zeci sau sute de mii de utilizatori ai aplicației și vei putea influența felul în care produsul e construit. 

– Te vei bucura de un pachet salarial atractiv și de beneficii/bonusuri, iar concediul tău va crește cu fiecare an petrecut împreună cu noi.  

– Vei avea șansa să devii partener cu noi (să deții acțiuni la unul din produsele noastre).

– Vei avea șansa (dacă dorești) să descoperi mai multe despre educația financiară și să deprinzi abilități antreprenoriale.

Dacă e de interes pentru tine, te rugăm trimite-ne un CV la adresa de email hr@mobiversal.com cu subiectul JavaScript Developer.


pdf app proposal
Do you have an app idea?
Let's talk
Follow Us

What to read next

May 28, 2021 17 min. read

What is an MVP for a mobile app

Building an MVP, before going all in with the final startup product development, gives you the golden opportunity to perfect your product based on your user feedback....

Cristina Radu
May 28, 2021 17 min. read

What is an MVP for a mobile app

Building an MVP, before going all in with the final startup product development, gives you the golden opportunity to perfect your product based on your user feedback....

Cristina Radu