Angajăm QA Tester pentru produsul Appointfix

Written by Flavius Saracut
Published on Jun 4, 2019
Read time 3 min
Category Uncategorized

Fondată în 2011, Mobiversal este formată dintr-o echipă de oameni talentați cu abilități de business, tehnice, design și marketing. Pasiunea noastră este să construim aplicații mobile care să îmbunătățească viața oamenilor. Pe lângă aplicațiile dezvoltate pentru clienți, am lansat și produse proprii care sunt vândute pe piața globală.

Căutăm acum un QA Tester pentru Appointfix. Este o oportunitate de a deveni parte dintr-o echipă/produs care ajută zeci de mii de prestatori de servicii/mici afaceri să își țină cu ușurință evidența programărilor cu clienții și să reducă numărul celor ce uită de programare.

Ce vei face:

– Vei testa diferite build-uri ale aplicației și vei analiza dacă sunt conforme cu specificațiile funcționale și cu cele de design.

– Vei descoperi și raporta erori către echipa de dezvoltare.  

– Vei lucra împreună cu echipa de dezvoltare și cu cea produs pentru a asigura calitatea produsului, pe parcursul mai multor cicluri de lansare.

Cerințe:  

Pasiune pentru tehnologie, atenție mare la detalii, abilități de comunicare, cunoaștere a limbii engleze la nivel mediu și multă răbdare.

Câteva motive pentru care merită să te alături echipei Mobiversal:

– Vei fi parte dintr-o echipă de oameni prietenoși. În Mobiversal este o atmosferă în care colegii devin prieteni, unii ar spune chiar “familie”.

– Îți vei dezvolta abilitățile și îți vei construi o carieră. Un membru senior al echipei noastre te va ajuta să înveți lucruri noi și să crești.

– Vei ști întotdeauna ce se așteaptă de la tine și vei fi sprijinit(ă) să îți atingi obiectivele.

– Munca ta va avea un impact real în viața a zeci sau sute de mii de utilizatori ai aplicației și vei putea influența felul în care produsul e construit.

– Vei avea șansa să devii partener cu noi (să deții acțiuni din unul din produsele noastre).

Dacă e de interes pentru ține, te rugăm trimite-ne un CV la adresa de email: adrian.cioara@mobiversal.com; Adrian Cioară (Project Manager) până pe 18 Iunie 2019.

pdf app proposal
Do you have an app idea?
Let's talk
Follow Us

What to read next

May 28, 2021 17 min. read

What is an MVP for a mobile app

Building an MVP, before going all in with the final startup product development, gives you the golden opportunity to perfect your product based on your user feedback....

Cristina Radu
May 28, 2021 17 min. read

What is an MVP for a mobile app

Building an MVP, before going all in with the final startup product development, gives you the golden opportunity to perfect your product based on your user feedback....

Cristina Radu