Cautăm să ne mărim echipa cu un Web Developer!

Căutăm Web Developer, pentru că aplicațiile mobile uneori se simt singure și au nevoie de un backend de nădejde. Pasiunea noastră este să construim aplicații mobile care să îmbunătățească viața oamenilor. Fondată în 2011, Mobiversal oferă servicii complete de consultanță, design și dezvoltare de aplicații mobile, având peste 60 de clienți din mai mult de 15 țări.

Pe lângă aplicațiile dezvoltate pentru clienți, viziunea noastră e să dezvoltăm și produse proprii, primul fiind Appointfix, o aplicație care ajută micii prestatori de servicii să își țină cu ușurință evidența programărilor cu clienții și să reducă numărul celor ce uită de programare. În prezent peste 30,000 de oameni din industria de înfrumusețare/sănătate folosesc Appointfix, marea majoritate a acestora din USA.

Anul acesta ne pregătim pentru lansarea celui de-al doilea produs propriu, numit FieldVibe care va ajuta firmele cu echipe pe teren să comunice și să lucreze mai eficient. Intrăm pe o piață software care doar în USA are o valoare de peste 3 miliarde USD, având ca și utilizatori companii din domeniul electric, instalații, montare aer condiționat, curățenie, peisagistică.

Câteva motive pentru care merită să te alături echipei Mobiversal:

– Vei fi parte dintr-o echipă de oameni prietenoși. În Mobiversal este o atmosferă în care colegii devin prieteni, unii ar spune chiar “familie”.

– Îți vei dezvolta abilitățile și îți vei construi o carieră. Un membru senior al echipei noastre te va ajuta să înveți lucruri noi și să crești.

– Vei ști întotdeauna ce se așteaptă de la tine și vei fi sprijinit să îți atingi obiectivele.

– Munca ta va avea un impact real în viața a zeci sau sute de mii de utilizatori ai aplicației și vei putea influența felul în care produsul e construit.

– Vei avea șansa să devii partener cu noi (să deții acțiuni din unul din produsele noastre).

Ce ne-am dori noi de la tine:

– Să ai experiență de lucru în PHP/Javascript, baze de date (ideal full stack).
– Dacă NodeJS nu ți-e străin, ar fi frumos.
– Să-ți fi bătut capul minim 1-3 ani cu scris cod.

Dacă e de interes pentru tine, te rugăm trimite-ne un CV la info@mobiversal.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *